Waarom kiezen voor Infolio voor het beletteren van jullie bedrijfsvoertuigen?

Het wagenpark van jouw transportbedrijf is niet compleet zonder belettering. Als transportbedrijf wil je graag gezien worden en wagenparkbelettering is hier de perfecte oplossing voor.

Infolio heeft zeer ruime ervaring in het beletteren van voertuigen. Van shovels tot sneeuwschuivers en van vrachtwagens tot personenauto’s. Onze gekwalificeerde en Avery gecertificeerde car wrappers zijn zeer vakkundig en precies. Infolio werkt alleen met eigen mensen en geen ingehuurde krachten. Zij gaan uiterst nauwkeurig te werken daarom staan wij achter de afgeleverde kwaliteit van ons werk.

Voertuigen worden met de grootste zorg voorzien van belettering. De ondergrond zal door ons vrij worden gemaakt van vuil en vet. Hierdoor kunnen wij de belettering vrij van vuil aanbrengen en zal de belettering strak op de voertuigen aangebracht kunnen worden.

Onze locatie.

Wij hebben de voorzieningen om alle typen voertuigen op onze locatie te beletteren, ook voor vrachtwagens met trailer. Onze montagehal is altijd op de juiste temperatuur voor het beletteren van voertuigen en is daarnaast ook altijd stofvrij. Hierdoor kunnen we onze garanties waarmaken en nakomen.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, mail naar info@infolio.nl of bel 0411 67 69 58

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?