Over Infolio

Infolio creates

Al sinds 2004 creëert Infolio de mooiste visuals, in allerlei verschijningsvormen en op uiteenlopende materialen. Met ons team van gedreven medewerkers kunnen we snel, flexibel en accuraat handelen. Wij maken producten die jou maken. En raken. Infolio ziet niet alleen wat je nodig hebt, maar ook waar. En waarom. Daarom beginnen we niet achter een tekentafel, maar bij jullie. We proeven de sfeer, spreken de mensen en luisteren naar wensen. Infolio signaleert en creëert. 

Onze studio:

Op de tekentafels van Infolio krijgt het allemaal vorm: van wagenparkbelettering tot complete wayfinding en van het ontwerpen van een nieuw logo en huisstijl tot het inventariseren van de situatie en veiligheid op logistieke locaties.

Onze productie:

We bedenken en maken kwalitatief hoogwaardige producten. Bij ons kun je terecht voor alle uitingen, in iedere vorm. De uitstraling van het bedrijf, het merk, het logo; het roept een gevoel op. Wij zorgen ervoor dat dat een goed gevoel is. We bewaken de huisstijl en hiermee de identiteit, van het eerste idee tot het eindresultaat, overal waar het bedrijf zichtbaar is. Zo brengen wij de onderneming in beeld op de manier die voor jullie werkt en die bij jullie past. Bij de mensen die jullie willen bereiken. Door branding met betekenis.

Onze specialisten:

We beloven kwaliteit, communiceren helder en houden ons aan gemaakte afspraken. Want niet alleen jullie opdracht is belangrijk voor ons, jullie zijn belangrijk voor ons. Geef ons jouw vertrouwen en wij geven je onze kennis, kunde en aandacht. Infolio is maatschappelijk betrokken. We maken gebruik van duurzame producten die hergebruikt kunnen worden. We houden rekening met de omgeving en het landschap waarin wij onze producten plaatsen. We kiezen waar mogelijk voor duurzame materialen en scheiden onze afvalstromen. Waar we kunnen, werken we mee aan een mooiere, betere wereld.

We create

Je komt ons werk overal in Nederland maar ook in het buitenland tegen. Concepten uitgedacht en gerealiseerd door een team van specialisten, gedreven door creativiteit, professionaliteit en liefde voor het vak. Mensen die zich inleven, die meedenken en waarmaken. Geboeid door uitdagingen en gebrand op oplossingen. Mensen met jarenlange ervaring. Wij voeren niet alleen uit, we bekijken samen wat het beste is voor het bedrijf.
Infolio weet wat belangrijk is: aandacht voor het bedrijf, aandacht voor jou, aandacht.

Wilt u meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, mail naar info@infolio.nl of bel 0411 67 69 58

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?