Lichtreclame voor de retail

Bij lichtreclame wordt vaak direct gedacht aan een verlichte versie van het logo op het dak, aan de gevel of op de grond. Echter omvat lichtreclame veel meer dan dat. Het aanlichten van vlaggen, banieren en borden is een vak apart. Een vak dat Infolio ook verstaat. Als retailer heb je te maken met veel concurrentie en beoordelen klanten je vaak op de uitstraling van jouw winkel. Hoe gaaf zou die eruitzien met lichtreclame?

Wij geven jouw reclame-uitingen nog meer impact door deze te verlichten. Daar hebben wij ruime ervaring mee, zowel met het ontwerpen als met het realiseren daarvan.

Ook freesletters, lichtbakken, vitrines en tubes geven wij een geweldige uitstraling. De mogelijkheden zijn talrijk en Infolio kent ze allemaal. Wij bespreken die dan ook graag met je. Net zoals de mogelijkheid jouw lichtreclame voor je te onderhouden.

Praktisch

Natuurlijk geven wij veel aandacht aan de esthetiek van de lichtreclame. Daarnaast is het van belang dat wij ook kijken naar het praktische aspect. Zijn de ideeën ook uit te voeren en hoe kunnen we dit het meest efficiënt en duurzaam doen? Wij houden rekening met het landschap waarin wij onze producten plaatsen, met de verstrooiing van licht, de windbestendigheid van onze materialen en met het milieu. Daarom maken wij gebruik van LED-verlichting. Ook voldoet al onze lichtreclame vanzelfsprekend aan de geldende NEN1010 en wordt deze geïnstalleerd en onderhouden door onze eigen gecertificeerde NEN3140 onderhoudsmonteurs.

De bestaande aanwezige lichtreclame kan mogelijk omgebouwd worden van oude TL- verlichting naar LED verlichting. Ook hiermee is Infolio de juiste partner. Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden.

Onderhoud

Onderhoud is een belangrijk aspect voor de levensduur van de lichtreclame. Wanneer er minimaal één keer per jaar onderhoud wordt uitgevoerd aan de lichtreclame, zal de levensduur van de lichtreclame enorm worden verlengd. Mosgroei op de lichtreclame en verstopte afwateringen kunnen zorgen voor grote problemen.
Tijdens het onderhoud worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd. In overleg maken we afspraken wat het onderhoud exact inhoudt.
Voorbeelden hiervan zijn:
* Het visueel inspecteren van de lichtreclame
* Het reinigen van de lichtreclame aan de buitenzijde
* Het reinigen van de lichtreclame aan de binnenzijde
* Het vervangen van defecte LED’s
* Het inspecteren van alle elektrische verbindingen
* Het installeren van een boogbeschermer
Het belangrijkste motto: Laat lichtreclame altijd oplichten maar niet branden.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, mail naar info@infolio.nl of bel 0411 67 69 58

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ook interessant: