Vakkundig met vlaggenmasten

Infolio heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Letterlijk. Voor het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van jouw vlaggenmasten ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij leveren vlaggenmasten van een uitstekend kaliber, of je nu kiest voor polyester, aluminium of hout.
Als retailer heb je te maken met veel concurrentie en beoordelen klanten je vaak op de uitstraling van jouw winkel. Vlaggenmasten kunnen er zeker voor zorgen dat jij opvalt!

vlaggen en vlaggenmasten voor de zorg

Plaatsen

Wij nemen het plaatsen van jouw vlaggenmasten graag uit handen, net zoals het onderhoud daarvan. Van door ons geplaatste of al bestaande masten. Ook kunnen wij jouw vlaggenmasten nog meer op laten vallen door ze te voorzien van speciaal hiervoor ontworpen LED-verlichting.

Onderhoud

Onderhoud aan de vlaggenmast verlengt de levensduur van de vlaggenmast. Een vlaggenmast bestaat uit diverse onderdelen die minimaal jaarlijks onderhoud nodig hebben. Infolio heeft dan ook voor het onderhoud aan de vlaggenmast een onderhoudsprogramma opgesteld.
Wij gaan hierover graag in gesprek en stellen zo samen vast welke onderdelen we opnemen in het onderhoudsprogramma.
Het onderhoud aan de vlaggenmasten omvat de volgende werkzaamheden:
• algemene controle van de installatie
• grondig schoonmaken van de installatie
• controle bevestigingspunten en waterpas afstellen van de baniermast
• uitvoeren van banierwissel
• kleine onderdelen kunnen indien nodig worden vervangen (kosten kleinmateriaal zijn inclusief)
• Bij constatering van benodigde grotere reparaties (bijvoorbeeld het vervangen van bewegende onderdelen) worden deze in overleg, na prijsopgave en uitsluiten na uitdrukkelijke goedkeuring verricht.
Het onderhoud wordt eenmaal per jaar uitgevoerd, waarbij ook de banieren op locatie een eerste maal voor dat jaar worden gewisseld.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, mail naar info@infolio.nl of bel 0411 67 69 58

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ook interessant: