Hoe hangt de vlag
er bij uw bedrijf bij?

Iedere ondernemer streeft een professionele uitstraling van zijn of haar bedrijf na. Vergeet daarbij ook niet te kijken naar de details, adviseert Patrick Bunskoek van Infolio. “Een scheef gereden parkeerbordje of versleten vlaggenmast onder­mijnen hetgeen een ondernemer wil uitstralen. Zonde!” Het Infolio­team maakt de mooiste visuals, in allerlei verschijningsvormen en op uiteenlopende materialen, die bijdragen aan een professionele uitstraling van het bedrijf van de klant.

Infolio is een echt Brabants bedrijf, opgericht in 2004 en gevestigd in Boxtel. Bunskoek stapte in 2017 in het bedrijf in. “Waar Infolio zich voorheen op de lokale en regionale markt richtte, zijn we ons vanaf 2017 landelijk gaan focussen en soms gaan we zelfs over de landsgrenzen heen. Ons enthousiaste team van achttien mensen werkt nu voor een diversiteit aan klanten: van MKB’ers tot multinationals en de
(semi-)overheid.”


Grafische presentatie

Bijzonder aan de dienstverlening van Infolio is de allround aanpak: van advies tot en met de realisatie. “Als een bedrijf bij ons aanklopt met een concrete vraag, vragen wij altijd door. We kijken als het ware naar de echte vraag achter de vraag. Want wij weten als geen ander dat vragen op facilitair vlak altijd een raakvlak hebben met communicatie en marketing. Daarom is het belangrijk om de huisstijl te borgen van de klant. Met onze producten leveren we een bijdrage aan de uitstraling van het bedrijf.

*Tekst gaat verder onder de foto’s

Ons advies vertalen we daarom naar een grafische presentatie. Nadat de offerte is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de uitvoering. Ook dat wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd.”

Afbreuk aan de uitstraling

Volgens Bunskoek letten ondernemers te weinig op de details. “Een door mos aangetaste vlaggenmast of een scheef gereden parkeer-bordje doen zo’n afbreuk aan de uitstraling van je bedrijf. Iedere ondernemer wil professionaliteit uitstralen. Dan horen alle details in en rondom het bedrijf ook in orde te zijn. Bedrijven laten vaak wel elke drie maanden een glasbewassingsbedrijf komen om de ramen te wassen, maar de lichtreclame aan de gevel wordt nooit gepoetst of onderhouden. Zonde! Met preventief onderhoud verbeter je jouw zichtbaarheid en voorkom je onnodige storingen. Dat geldt ook voor vlaggenmasten; vaak wisselt een bedrijf wel een versleten vlag, maar wanneer zijn de mechanische draaipunten van de mast voor het laatst gesmeerd en is de mast echt goed gepoetst…?”

Divers portfolio

Al dit soort zaken – en nog veel meer – kan het vakkundige team van Infolio uit handen nemen. “We hebben een brede blik op het totale bedrijf. Ons werk is altijd maatwerk, doordat we de huisstijl van een bedrijf bewaken en ons advies daar op afstemmen. Geen dag en geen project zijn hetzelfde. Dat komt ook omdat geen locatie hetzelfde is. We hebben een mooi, divers portfolio: van musea en zorglocaties tot de industrie, automotive en logistiek.”

Mooi voorbeeld

Voor sommige grote namen werkt Infolio landelijk; Enexis Groep is daar een goed voorbeeld van. Voor de Avis Budget Group (ABG) werkt het team in Nederland, België en Luxemburg. Een project dat volgens Bunskoek een mooi voorbeeld is van de werkwijze van Infolio, werd voor Brussel Airport verzorgd. “De vraag van de klant was om een saaie parkeergarage te voorzien van een frisse uitstraling waar mensen zich veilig en prettig voelen. Ook werd gevraagd kritisch te kijken naar de bewegwijzering. Samen met een aantal van onze leveranciers hebben we deze opdracht met plezier aangepakt. Voor dit project moesten we ons verdiepen in de Europese wetgeving die specifieke eisen stelt aan brandveilig-heid. Daarom selecteerden we samen met onze partners materiaal dat voldoet aan de hoogste brandveiligheidsnorm in Europa.
Het project werd naar tevredenheid opgeleverd. Sterker nog;
we zijn nu met Brussel Airport in gesprek voor een vervolgvraag in de aankomst- en vertrekhal.”

“Een door mos aangetaste vlaggenmast of een scheef gereden parkeerbordje doen zo’n afbreuk aan de uitstraling van je bedrijf.”

Tekst: Daphne Doemges-Engelen | Fotografie: CAMPION

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, mail naar info@infolio.nl of bel 0411 67 69 58